Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On Linkedin

De Speld LIVE komt de Nacht van de Lobbyist afsluiten!

Gepubliceerd door Nacht van de Lobbyist op

Op 10 november vindt de tweede Nacht van de Lobbyist plaats, hét event voor een ieder die geïnteresseerd is in belangenbehartiging, politiek en een vraag naar verandering. De avond is gevuld met interessante keynotes, boeiende deelsessies en goede gesprekken. Vandaag maken de Public Affairs Academie en de Universiteit Leiden de eerste namen bekend: Arthur Umbgrove en Michiel Eijsbouts van de de Speld LIVE komen de avond met een harde lach en dikke knipoog afsluiten!

Je kent de Speld uiteraard als het satirisch online nieuwsplatform die met messcherpe koppen over het laatste politiek nieuws Den Haag op scherp zet. Maar op de Nacht van de Lobbyist De Speld naar je toe met een wervelende liveshow. Arthur Umbgrove en Michiel Eijsbouts zullen door middel van nieuwsflitsen, enquêtes, interviews en filmpjes met een kritische noot en een harde lach zorgen voor een fantastisch einde van de avond. 

Wil jij erbij zijn? Tot 1 oktober kan je profiteren van een early bird-korting. Wacht dus niet langer en koop hier alvast je ticket!

Categorieën: nieuws