Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On Linkedin

FAQ

Wat is de Nacht van de Lobbyist? 
De Nacht van de Lobbyist is hét jaarlijkse event voor belangenbehartigers, communicatieprofessionals, beleidsmakers, journalisten, wetenschappers, studenten en vele anderen die geïnteresseerd of werkzaam zijn in de wereld van public affairs. Met een avondvullend programma vol interessante sessies, sprekers en gesprekken ontdekken we samen de belangrijkste vragen op het gebied van lobby.

Wanneer is de Nacht van de Lobbyist? 
De Nacht van de Lobbyist is op donderdag 23 januari 2025.

Ik heb een ticket gekocht maar heb geen ticket ontvangen, wat nu?
De bevestigingsemail die je ontvangt na aanmelding dient als toegangsticket voor De Nacht van de Lobbyist. Mocht je geen bevestigingsmail hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Ik wil met meerdere mensen van mijn organisatie naar de Nacht van de Lobbyist, hanteren jullie groepskorting?
Werk je bij een maatschappelijke organisatie en wil je met 5 personen of meer naar de Nacht van de Lobbyist komen? Dan hanteren wij een speciale groepskorting. Neem voor de groepskorting contact met ons op.

Hoe kan ik aangeven welke deelsessie(s) ik wil bijwonen?
Je kunt bij binnenkomst in de Nieuwe Kerk aangeven welke sessies je graag wilt bijwonen, hiervoor ontvang je een kaart. Let op: in sommige zalen is beperkte capaciteit, waardoor de situatie zich kan voordoen dat een deelsessie vol zit. 

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.