Waar vindt het event plaats?
Het event vindt plaats in het Kunstmuseum (Gemeentemuseum) Den Haag.
Adres: Stadhouderslaan 41 2517 HV, Den Haag.

 

Hoe kom ik bij het event?
Het Kunstmuseum (Gemeentemuseum) is bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Hieronder vind je meer informatie.

Auto
Het event is best te bereiken via de Utrechtsebaan, richting Kijkduin, volg de borden “Gemeentemuseum”.
Rondom het museum zijn verschillende parkeergelegenheden. Let op! Per 30 november 2017 is rondom het Kunstmuseum (Gemeentemuseum) betaald parkeren ingevoerd. Dit geldt vanaf 13.00 ‘s middags en bedraagt € 1,85 per uur.  Voor het museum zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen beschikbaar. Hier kunt u gebruik van maken indien u in het bezit bent van een Europese gehandicaptenparkeerkaart.

Openbaar Vervoer
U kunt het best reizen via station Den Haag Centraal. Vanaf hier kunt u óf bus 24 richting ‘Kijkduin’ nemen óf tram 16 richting ‘Statenkwartier’. In beide gevallen kunt u uitstappen bij de halte ‘Kunstmuseum/Museon’.

Fiets
Voor de deur van het naastgelegen Museon is een fietsenstalling aanwezig. Het is niet toegestaan (vouw)fietsen in het museum te stallen.

Is er (avond)eten/drinken verkrijgbaar?
Ja! Bij binnenkomst ontvang je twee munten waarvoor je biologische koffie, diverse soorten thee, plat/bruisend mineraalwater en verschillende soort frisdranken kunt verkrijgen.
Tevens kun je meer munten kopen (1 munt = €1,50) waarvoor je allerlei soorten eten kunt kopen.
Bij de afsluitende borrel kun je dezelfde munten gebruiken voor verschillende frisdranken, sappen, water, bieren en wijnen.

Wat zijn de precieze tijden van start en afloop?
De inloop begint om 18:00 uur en het laatste plenaire gedeelte zal afgelopen zijn rond 23:00 uur, met daarna nog een borrel. Vanzelfsprekend zijn er tussentijdse gelegenheden om het event eerder te verlaten.

 

 

 

©2019 Public Affairs Academie en Universiteit Leiden – Alle rechten voorbehouden