Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On Linkedin

Nacht van de Lobbyist op 18 januari 2024, koop nu je ticket!

Gepubliceerd door Nacht van de Lobbyist op

 

Na de succesvolle voorgaande edities organiseren we de derde editie van de Nacht van de Lobbyist op donderdag 18 januari. Dit is dé avond van het jaar waarin we ons samen met belangenbehartigers, beleidsmakers, wetenschappers, studenten en andere geïnteresseerden onderdompelen in de wereld van de lobby. 

Wat betekent politiek integer zijn eigenlijk? Hoe kan je meer collectief denken, en ongekende belangen beter op de radar van beleidsmakers laten komen? Hoe zorgen we ervoor dat rechten van kinderen en toekomstige generaties hoger op de politieke agenda komen? Is ons poldermodel nog future-proof?

Dit zijn enkele van de boeiende thema’s waarover experts uit wetenschap en praktijk van gedachten zullen wisselen tijdens de derde editie van de Nacht van de Lobbyist, die plaatsvindt in de Nieuwe Kerk en Amare in Den Haag. 

Tickets
Ben jij er (opnieuw) bij? Koop dan nu je tickets voor de Nacht van de Lobbyist. Tot en met 15 december ontvang je een Early Bird korting van 10% op de reguliere prijs (€55 voor professionals, €35 voor studenten) bij aanschaf van jouw ticket. Koop je tickets hier!

Werk je bij een maatschappelijke organisatie en wil je met meer dan 5 personen naar de Nacht van de Lobbyist komen? Dan hanteren wij een speciale groepskorting. Let op: de Early Bird-korting is niet van toepassing op de groepskorting. Neem voor de groepskorting contact met ons op.

Binnenkort zullen we via deze website en onze social media meer info delen over de keynote, de 10 deelsessies en de verschillende sprekers. Stay tuned!

Categorieën: nieuws